жк. Младост 3, Бл. 303, Вх. 1
София,
България
23.3774217
42.6454052
UserLikes
Име: ОПТИКА МИШЕЛИ
Адрес: София, жк. Младост 3, Бл. 303, Вх. 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.misheli.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Оптика
Дейност:

Професионални решения за очна оптика. Консултация с очен лекар - безплатна при поръчка на очила

Ключови думи: оптика мишели, оптика, очен лекар, очила, корекционни лещи

CATALOG.BG > ОПТИКА МИШЕЛИ



Facebook





За нас

Оптика Мишели - грижа за зрението - консултация с очен лекар. Консултацията включва преглед с авторефрактометър (компютър) и преглед на визуса с пробни рамки. Проби - по желание на клиента за различните разстояния, за които му трябват очила.


При поръчка на рамка и корекционни лещи - безплатен преглед!


Оптиката е специализирана в изработка и монтаж на всички видове очила.
Пример - смяна на стъкла на слънчеви очила с диоптрични оцветевни слънчеви и с антирефлекс е една от най-често срещаните трудности за повечето колеги. При нас става с лекота. Перфектното качество в изработката е цел номер едно за нас. Това води до постоянно обновяване на техниката за центриране и изработка, което днес е на най-високот

ОПТИКА МИШЕЛИ
о възможно ниво в България. Оборудването ни от Essilor е печелило не веднъж награди на оптичните изложения в целия свят. Изработка на очила за минути е възможна при наличните на склад лещи!


Автоматизирано измерване на центровката на вашата рамка с VISIOFFICE е абсолютно индивидуално. Параметрите се пренасят на обработващ стъклата триизмерен автомат Essilor за да се постигне максимума, който е възможен за перфектна центровка и идеално виждане.


 


Предлагаме всякакви рамки и стъкла на световни производители с отлично качество:


 


• Видове рамки - корда, цели, глазант и комбинации от трите. Материал - пластмаса, оптил, стомана, монел, Titan, TITANflex, BetaTITAN и др.

ОПТИКА МИШЕЛИ
Стъкла - еднофокусни, двуфокусни (бифокал), многофокусни (прогресив). Материал - перфалит, поликарбонат, TRIVEX, различни изтънявания полимер и кристал. Различни видове оцветявания. Покрития - твърдо, различни видове антирефлекс, огледално.
• Изработка на форхенгери и продажба на готови.
• Изработка на слънчеви очила с голяма кривина върху рамки на клиента.
• При нас можете да поръчате различни видове контактни лещи - Bausch&Lomb, Cooper Vision, Ciba Vision.


Вашите очила може да бъдат ремонтирани и възстановени благодарение на необходимата техника за заварка на титанови рамки - заваръчен апарат за Titanium или метално запояване с горелка тип бренер - за останалите метални рамки.

 
Открийте ни в Google+